HABERLER  »  YILIN SON MECLİS TOPLANTISI ELİT RESTAURANT’DA YAPILDI

YILIN SON MECLİS TOPLANTISI ELİT RESTAURANT’DA YAPILDI

24.12.2018 - Odamız Aralık ayı olağan Meclis toplantısı pazartesi akşamı Turgutlu Elit Resturant’da Yavuz Semizler Başkanlığı’nda gerçekleşti.

2018 yılındaki son toplantının açılış konuşmasını yapan Semizler, 2019 yılının ülkemiz adına hayırlar getirmesini diledi. 

Ardından Meclis gündemindeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Meclis toplantısında 2019 yılı bütçesinin 1 milyon 900 olarak belirlenmesi meclis üyelerinin oylaması ile kabul edildi. 
Meclis gündem maddelerinin oylanmasından sonra kürsüye gelen Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; “2018 yılını geride bıraktığımız, 2019 yılını karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde; yeni gelecek yılın ülkemize bölgemize ve iş dünyamıza hayırlı olmasını; sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini temenni ediyoruz. 2018 yılının son meclis toplantısını düzenlediğimiz bu günde hep beraber meclis üyelerimizle yeni yılı karşılamak istedik. Toplantıya katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. İkinci el araç satımı ile ilgili belgelendirme sınavlarını 47 kişinin katılımı TOBB MEYBEM işbirliği ile ilçemizde gerçekleştirdik. Bu hususta gelen yeni talepleri değerlendireceğiz ve talep oluşması durumunda sınavı yeniden ilçemizde gerçekleştireceğiz. Yarın, TOBB’un Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi ve Ticaret Odaları Konseyi müşterek konsey toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gidiyoruz. Üyelerimizin ve bölgemizin sorun ve çözüm önerilerini toplantıda aktaracağız. Ticaret Bakanımız Ruhsar Pekcan’ın katılımı ile düzenlenecek toplantının şimdiden iş dünyamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum.1.900.000.00 TL gelir, 1.900.000,00 TL gider olarak denk bütçe şeklinde hazırladığımız oda bütçemizde;  geçen yıl hizmet ücret ve aidatlarımıza cüzi % 10 luk bir artış öngörerek toplam bütçemizin deki  artışı da % 10 öngörerek hazırladık. Yine üyelerimiz; oda kayıt, faaliyet belgesi ve benzeri belgeleri odamızdan ücretsiz almaya devam edecekler. 2019 yılı bütçemiz odamıza ve üyelerimize hayırlı olsun. İş dünyası olarak zor bir süreçten geçiyoruz.2019 yılı yerel seçimleri sonrasında iş dünyası olarak hükümetimizin de destekleri ile bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağımıza olan inancımız sonsuz.” dedi.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Meclis üyesi Ahmet Biryiğit, hayvancılık sektörüyle ilgili mevcut durum ve gelecek öngörüsüyle ilgili düşüncelerini paylaştı. 2018 yılının son meclis toplantısı dilek temenniler bölümünün ardından Meclis Başkanı Yavuz Semizler tarafından meclis üyelerine teşekkür ederek sona erdi. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası