HABERLER  »  TURGUTLU’MUZ EGE İLLERİ TANITIM FUARINDA

TURGUTLU’MUZ EGE İLLERİ TANITIM FUARINDA

12.12.2014- Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde bu yıl 7.’si düzenlenen Ege İlleri Tanıtım Fuarı’nda, Turgutlu’muzu tanıtıyoruz. Afyonkarahisar, Aydın, Denizli, İzmir, Kütahya, Muğla ve Uşak illerinin de katıldığı fuarın açılış törenine Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber, Selçuk Özdağ, Hasan Ören, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun, MESOB Başkanı Hasan Geriter ve Manisa’yı Mesir’i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak katıldı. Fuarın açılış töreninde gerçekleştirilen konuşmaların ardından, katılım gösteren illerin tanıtımı yapıldı. Manisa’nın tanıtımında ise protokol üyeleri tarafından davetlilere mesir saçımı yapıldı. Mesir kapmak için yarışan davetliler renkli görüntüler oluşturdu.

Odamız, Ege İlleri Tanıtım Fuarı’nda Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, Manisa Ticaret Borsası, ve Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’yla birlikte stant açtı. Üretimlerimizin sergilendiği standımız ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı. 

Ege İlleri Tanıtım Fuarının önemine değinen Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘Her platformda olduğu gibi başkentimizde de ilçemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Standımızı ziyaret edenlere; sağlık deposu üzümümüzü, dayanıklı yeni nesil tuğlamızı, son teknoloji ile üretilen seramiklerimizi, kalitesiyle ön plana çıkan makine sanayimizi ve Gediz’in bereketli topraklarında yetişen konserve ürünlerimizi anlatıyoruz’ dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası