HABERLER  »  ODAMIZ DANİMARKA FİRMASI HARDI INTERNATIONAL’I AĞIRLADI

ODAMIZ DANİMARKA FİRMASI HARDI INTERNATIONAL’I AĞIRLADI

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, Danimarka’nın en önemli firmalarından Hardi Internatıonal firması İhracat Bölge Müdürü Morten Toft Larsen ve beraberinde Danimarka Konsolosluğunda  görevli Proje Yöneticisi Zeynep Kuleli Irmak’ı ağırladı.
Firması hakkında kısa bir bilgi veren  Mr. Larsen, 1957 yılında Hartung Jensen Production firması tarafından üretilen tek silindirli pompa ile Danimarka da başlayan yaklaşık yarım asırlık Hardi firması günümüzde  1050 personeli, 9 tesisi ve 120 ülkeye ihracat  yapabilen imkanlarıyla dünyanın en güçlü ilaçlama sprayeri üreticisi olduklarını söyledi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın misafirperverliği ve Turgutlu tarım sektörü hakkında yaptığı bilgilendirmelerden dolayı Oda yetkililere teşekkür ederek Odamızdan ayrıldı.