HABERLER  »  BAŞKANIMIZ, TİCARET VE SANAYİ ODALARI – TİCARET ODALARI MÜŞTEREK KONSEY TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKANIMIZ, TİCARET VE SANAYİ ODALARI – TİCARET ODALARI MÜŞTEREK KONSEY TOPLANTISINA KATILDI

26.12.2018 - Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yer aldığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ticaret ve Sanayi Odaları – Ticaret Odaları Müşterek Konsey Toplantısı 26 Aralık Çarşamba günü Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey üyesi ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ın da katılımıyla TOBB’da gerçekleşti. 

TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi ve Ticaret Odaları Konseyi Müşterek toplantısının açılış konuşmasını yapan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, son dönemde iş dünyasının üzerindeki yükleri azaltan, önünü açan kararlar alındığını söyledi.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ise konuşmasında, elektronik çek ve bono sistemini en kısa zamanda uygulamaya koyacaklarını belirterek, "Artık firmalarımız çek ve bonoyu elektronik ortamda sisteme sokabilecek, takip edebilecek." ifadesini kullandı.

TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey üyesi ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, konsey toplantısı hakkında yaptığı değerlendirmede; Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katıldığı konsey toplantısında iş dünyası olarak talepleri ilettiklerini söyledi. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası