HABERLER  »  TÜRKİYE FİNANS’TAN ODAMIZ ÜYELERİNE DESTEK

TÜRKİYE FİNANS’TAN ODAMIZ ÜYELERİNE DESTEK

23.02.2015 - Türkiye Finans ve Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası arasında oda üyelerimizin faaliyetlerini kolaylaştırmak üzere bir işbirliği protokolü imzalandı. Protokol törenine Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı Faruk AYDIN,Başkan Yardımcıları,Nazım BALYAPAN ve Metin EĞERCİ,Türkiye Finans Ege Bölge Müdürü Murat DEMİR,Türkiye Finans Türkiye Şube müdürü Hüseyin ATILKAN katıldılar.

İmzalanan Protokol ile Türkiye Finans tarafından odamız üyelerine özel avantajlı komisyon ve uygun kar oranları ile finansal destek alabilecekler aynı zamanda bankanın danışmanlık hizmetlerinden faydalanabilecekler,
Turgutlu’da katılım Bankacılığı’nın adresi Türkiye Finans Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ile gerçekleştirildiği bu işbirliği sayesinde üyelerimizin mal ve hizmet alımı başta olmak üzere işyeri yenilemesi gibi bir çok ihtiyacını karşılayabilecek.

Faal Kart ve Siftah kart gibi üyelerimizin kolay erişebileceği kartlı ürünlerin yanı sıra POS,Çek karnesi vb ürünleri ile üyelerimizin temel finansman ihtiyaçları karşılanacak aynı zamanda protokol kapsamında banka tarafından sunulan takas çek dış ticaret işlemleri ve Eft, İnternet şubesi hizmetlerinde özel indirimler uygulanacak.

Protokol hakkında değerlendirme yapan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN odamız üyelerinin finansman kaynaklarına erişimi noktasında ilçemizde faaliyet gösteren bankalarla işbirliği ve kredi protokolleri imzalıyoruz,bugün katılım bankacılığının öde gelen bankalarında Türkiye finans ile imzaladığımız protokol kapsamında odamız üyelerine cazip hizmet ücretleri ve finansman olanakları sunulmakta, protokolün tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.