HABERLER  »  ODAMIZ, CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. A. KEMAL ÇELEBİ YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

ODAMIZ, CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. A. KEMAL ÇELEBİ YE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

23.12.2014- Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN ve yönetim kurulu üyeleri, Celal Bayar Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. A. Kemal ÇELEBİ'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk AYDIN, "Sizi bu onurlu göreve atanmanız nedeniyle tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Biz eğitime çok önem veren bir kuruluşuz. Amacımız ise yatırım yapmak değil, topluma hizmet etmek. Bu bağlamda üniversitemize de hizmet etmek, her anlamda destek olmak isteriz" diye konuştu.

Prof. Dr. A. Kemal ÇELEBİ ise, "Üniversite yönetimi olarak tüm kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri ile birlik beraberlik içinde çalışmak, bilgimizi birikimimizi çevremizle paylaşmak ve her alanda önderlik yapmak istiyoruz. Turgutlu ilçemizin tarım ve sanayi potansiyeli ülkemizin birçok yerleşim yerinde yok. İzmir'e yakınlığın avantajına sahip. Manisa ile en fazla içli dışlı olan ilçemiz de Turgutlu'dur. Şimdiye kadar Turgutlu Meslek Yüksekokulumuza ve Teknoloji Fakültemize büyük katkıları olmuştur. Bu verimli işbirliğinin artarak devam etmesi dileğimizdir" diye konuştu.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası