HABERLER  »  ODAMIZ PROJE BAZLI TEŞVİK SİSTEMİ TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

ODAMIZ PROJE BAZLI TEŞVİK SİSTEMİ TANITIM TOPLANTISINA KATILDI

09.04.2018 - Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Cebe ve M.Fatih Akkaynak ile Meclis Başkan Yrd. Tamer Çalış, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'ın katılımıyla Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Proje Bazlı Teşvik Sistemi Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğindeki düzenlenen törenle ilgili görüşlerini belirten Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, Türkiye’nin büyümesi ve 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlemesi için yatırım teşvik belgelerinin çok önemli olduğu söyledi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın, proje bazlı teşvik sisteminden yararlanarak toplam 135 milyar lira bedelle teşvik belgesi alan, 23 ayrı yatırım projesinin tanıtımının gerçekleştirildiği toplantının ülkemizin büyüme endeksine önemli bir ivme kazandıracağını belirtti.