HABERLER  »  KENDİMİZİ TANIMAK BİRBİRİMİZİ ANLAMAK KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

KENDİMİZİ TANIMAK BİRBİRİMİZİ ANLAMAK KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

09.05.2018 - Odamızın ev sahipliğinde ve katkılarıyla, Turgutlu Kaymakamlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığı destekleriyle,  Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Kendimizi Tanımak, Birbirimizi Anlamak” adlı konferans Marmara Üniversitesi Öğretim üyesi Dr. Oktay Aydın tarafından verildi.

Konferansa, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Selçuk Gökçe, Turgutlu Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Hasan Çay, Adalet Komisyonu Başkanı, Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Ulcay, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Okul Müdürleri, Daire Müdürleri ve Denetimli Serbestlik Müdürlüğündeki kişiler katıldı.

Konferansın sonunda Dr. Oktay Aydın’a çiçek ve hediye takdimi yapılarak, hatıra fotoğrafı çekildi.