HABERLER  »  FİRDEVS GÜREL ÖZEL UYGULAMA MERKEZİNİ ZİYARET ETTİK

FİRDEVS GÜREL ÖZEL UYGULAMA MERKEZİNİ ZİYARET ETTİK

3 Aralık dünya engelliler günü vesilesi ile Firdevs Gürel Özel Uygulama Merkezini Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Faruk Aydın, Başkan yardımcılarımız Sayın Metin Eğerci ve Nazım Balyapan ile beraber ziyaret ettik.
Engelli vatandaşlarımızın yaşama tutunmaları için mücadeleleri  ve gayretleri bizleri motive etmeli diyen Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; ‘Bu vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda yaşamalarını sağlamalıyız, Engelli bireylerin toplum tarafından iyice anlaşılması, ihtiyaçlarının giderilmesi ve yaşam standartlarının beklentilerine göre dizayn edilmesi gerekmektedir.
Engelli bireylerin rehabilitasyon süreçlerini daha sağlıklı hale getirmek, hastane ve tedavi amacıyla kurulan binaları onların daha iyi istifade edeceği şekilde tasarlamak, tedavi hizmetlerini daha iyi noktaya taşımak, iş ve meslek edinmeleri için kamu-özel sektör işbirliğinde projeler gerçekleştirmek, onlara yönelik sosyal faaliyetleri organize etmemiz gerekmektedir.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi odası olarak eğitime önem veriyoruz. Eğitim kalitesinin ilçemizde artması için gayret sarf ediyoruz bu nedenle Firdevs Gürel Özel Uygulama merkezinden gelen talebe duyarsız kalamadık engelli çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim ve öğretim görmesi için mevcut kalorifer tesisatını yeniledik.Yine engelli vatandaşlarımızın iş bulmaları için Turgutlu İş kur Hizmet noktamız vesilesi ile çalışmalar yapıyoruz. Engellilerimizin önündeki engelleri kaldırmak için çabalıyoruz. Tüm bu duygularla engelliler gününü kutluyorum’ dedi.
Turgutlu Firdevs Gürel Özel Eğitim ve  Uygulama Merkez Müdürü Mehmet Yenir; ‘engelliler günü vesilesi ile okulumuza bir çok ziyaretçi geldi tüm ziyaret edenlere bizlere verdikleri destekten dolayı buradan teşekkürlerimi sunuyorum, Özellikle Turgutlu Ticaret ve Sanayi odamıza ve yönetim kurulu Başkanı Sayın Faruk Aydın ve yönetim kuruluna okulumuzun fiziksel imkanlarının iyileştirilmesi noktasında destek verdikleri ve her zaman yanımızda oldukları için ayrıca teşekkürlerimizi sunarız.
Burada eğitim gören çocuklarımız çok özel çocuklar özel ihtiyaçları var mevcut binamız daha iyi bir eğitim ihtiyacına cevap verecek nitelikte değil bu nedenle yeni bir okul ihtiyacımız mevcut çocuklarımızın rehabilitasyonunu sağlayabileceğimiz fiziksel koşulları daha elverişli bir yeni eğitim binasının yapımı konusunda desteklerinizi bekliyoruz’ dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası