Haberler  »  EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR

EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR

27.09.2019 - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteğiyle birlikte Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu eğitim öğretim yılında da ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı ve kıyafet yardımı yapıldı.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, sosyal sorumluluk gereği kurum olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım etmeyi her yıl geleneksel hale getirdiklerini belirterek bu yılda bine yakın öğrenciye yardımda bulunduklarını söyledi.

Aydın, “ Ülkemizin geleceği olan gençlerin eğitim hayatlarını daha verimli geçirmeleri için her platformda elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. TOBB’un da maddi desteğiyle bir eğitim –öğretim yılında daha ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunduk. Öğrencilerin belirlenmesi noktasında bizlere yardımcı olan ve bu sürece zaman ayıran kıymetli okul müdürlerimize de çok teşekkür ediyorum. Daha güçlü bir gelecek için eğitime desteğimiz devam edecektir” dedi.