HABERLER  »  365 ODA VE BORSA BAŞKANI İLE BİRLİKTE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I ZİYARET ETTİK

365 ODA VE BORSA BAŞKANI İLE BİRLİKTE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I ZİYARET ETTİK

12.12.2014- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 81 il, 160 ilçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretine, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın  katıldı.

Hisarcıklıoğlu basın mensuplarına ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada “Hayırlı olsun ziyaretiyle beraber, Sayın Cumhurbaşkanımızla ekonomik meseleler hakkında istişarelerde bulunduk. Görüşlerimizi aktarabilme fırsatını bulduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaklaşımından ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanın tek tek bütün başkanların ellerini sıktığını söyleyen Hisarcıklıoğlu, Saray’da gezebilme fırsatları olduğunu bildirerek, “Türkiye için onur verici gurur verici. Türkiye’nin Cumhurbaşkanının yabancı ülkeler nezdinde ki gösterebileceği güzel bir yer olmuş. Bundan da büyük memnuniyet duyduk” diye konuştu.

-Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanc ise, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve 365 oda ve borsa başkanı ile istişare toplantısında "Mevcut teşkilatlanma yapısını farklı bir Türkiye için yeterli bulmadığımızdan dolayı yeni teşkilatlanma yapısıyla birlikte çok daha farklı bir adım atalım istiyoruz. Ekonomiyi yakından takip edecek, ekonominin tüm taraflarıyla istişarelerimizi eskisi gibi sürdürecek, dertlerinizi, şikâyetlerinizi, öneri ve tavsiyelerinizi yine dinleyecek, bunları istişare edecek, bunlara birlikte çözüm üreteceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB üyelerine Türkiye'nin büyümesine, kalkınmasına, refahın ve demokrasinin standartlarının artmasına verdikleri katkı için teşekkür etti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası