HABERLER  »  İÇSEL YOLCULUK VE KİŞİSEL GELİŞİM TEKNİKLERİ SEMİNERİ YAPILDI

İÇSEL YOLCULUK VE KİŞİSEL GELİŞİM TEKNİKLERİ SEMİNERİ YAPILDI

13.03.2014-  Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Aynur Özarslan ve Aygül Bakırcı’nın destekleriyle düzenlenen içsel yolculuk ve kişisel gelişim teknikleri semineri Odamız konferans salonunda yapıldı.
Türkiye’nin tanınan terapist eğitimeni-hipnoz uzmanı Hakan Mengüç ve Reiki uzmanı-Hipno Terapist Mehmet Resul Ayun tarafından gerçekleştirilen seminere ilgi yoğundu.
Herkese hitap eden konu başlığı ile katılımcılar modern yaşamın stresini  1 saat kadar geride bıraktı. Tüm seminer boyunca katılımcılar ile interaktif şekilde aktiviteler yapıldı. Seminer içerisinde katılımcıların kendi enerjilerine ulaşmaları için eğitmen Hakan Mengüç ve Mehmet Resul Ayun tarafından gerçekleştirilen ney ve bendir dinletisi seminerin en huzurlu dakikalarını oluşturdu.
Seminer sonunda eğitmenlere teşekkür eden Meclis Başkanı Yavuz Semizler; ‘ Türkiye’nin alanında uzman eğitmenlerini Odamızda ağırlamış olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.