HABERLER  »  YENİ DÖNEM GİRİŞİMCİLERİMİZ BELİRLENDİ

YENİ DÖNEM GİRİŞİMCİLERİMİZ BELİRLENDİ

24.03.2016 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın İŞKUR desteği ve KOSGEB işbirliği ile 18.si düzenlenecek olan KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılacak olan girişimci adaylarının belirlenmesi için 24.03.2016 Perşembe günü mülakat gerçekleştirildi.

Görüşmeye, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Başkan Yardımcıları Metin Eğerci ve Nazım Balyapan, KOSGEB Turgutlu Temsilcisi Mehmet Hacıoğlu, Manisa İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları İrfan Yalçınkaya ve Dilşad Yılmaz katıldı. Görüşmede yeni girişimci adaylarına bu eğitim programı sonrası sağlanacak destekler ve yöntemleri hakkında bilgiler verilirken, adayların girişimcilik potansiyelleri değerlendirildi.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın yaptığı değerlendirmede; “  Girişimcilik eğitimlerimize durmaksızın devam ediyoruz. Eğitimini başarıyla tamamlayan girişimcilerimiz KOSGEB’in 50 bin hibe 100 bin geri ödemeli desteğinden faydanabilecekler ” dedi.