HABERLER  »  VERGİ DAİRESİ 27. VERGİ HAFTASI NEDENİYLE ODAMIZI ZİYARET ETTİ

VERGİ DAİRESİ 27. VERGİ HAFTASI NEDENİYLE ODAMIZI ZİYARET ETTİ

25.02.2016 - 27. Vergi Haftası nedeniyle Turgutlu Vergi Dairesi Müdürü Erkan Kirezli ve çalışanları Odamızı ziyaret etti.

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Turgutlu Vergi Dairesi Müdürü Erkan Kirezli, “Verginin ekonominin gelişmesi, ülkenin kalkınması, huzur ve güvenliğin sağlanması noktasındaki önemine dikkat çekiyoruz. Bu hafta vesilesiyle bu bilinci arttırmak için ziyaretler ve etkinlikler düzenliyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğunu belirten Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ise yaptığı açıklamada, “27. Vergi Haftanızı kutluyorum. Ülke ekonomisinin büyümesi ve kamu hizmetlerinin daha etkin hale gelmesi için vergi ödemenin çok önemli olduğunu belirterek, vergi dairesi çalışanlarına görevlerinde başarılar dilerim” dedi.