HABERLER  »  ÜNİVERSİTE SANAYİCİ İLE BULUŞTU

ÜNİVERSİTE SANAYİCİ İLE BULUŞTU

Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksek Okulu, ilçemiz sanayicileri ile bir araya gelerek okul hakkında bilgi alış verişinde bulundu.
CBÜ Turgutlu Meslek Yüksek Okulu ile Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) işbirliği ile yapılan organizasyonda ilçemizde farkı alanlarda işlerini sürdüren sanayiciler CBÜ Turgutlu Meslek Yüksek Okuluna gelerek, burada okul idaresi ve öğretmenleri ile istihare toplantısı yaptılar.
İlk öncelikle okulun atölyelerini gezen sanayiciler daha sonra okul hakkında her birim hakkında okul idarecileri ve okuldaki hocalardan bilgiler aldılar.
Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü ise yaptığı konuşmada üniversite – sanayi işbirliğinin önemine değinerek bu işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
CBÜ Turgutlu Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç Dr. Salim Şahin, “Bu şekilde toplantıyı ilk kez yapıyoruz. Daha önce sanayici ve üniversite iş birliği ile bir çok organizasyon yapmıştık. Ama bu organizasyonun amacı okul olarak sanayicimizin görüşlerini almak, onların isteği doğrultusunda kendimizi düzeltmek ve piyasa ihtiyacına göre eğitim vererek piyasada çalışacak insanlar yetiştirmek” dedi.
Toplantıya katılan yaklaşık 30’a yakın sanayici organizasyondan çok memnun kaldıklarını ve CBÜ Turgutlu Meslek Yüksek Okulunun daha iyi bir konuma gelmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirttiler.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası