HABERLER  »  TUTSO ZAFERİ KAZANDI

TUTSO ZAFERİ KAZANDI

ENERJİ GÜNEŞTİR PROJEMİZİN SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
Zafer Kalkınma Ajansı Turizm, Enerji ve Çevre Altyapı Mali Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan “Enerji Güneştir” projemizin sözleşmesini 30.05.2014 Cuma günü, Kütahya da Zafer Kalkınma Ajansı Hizmet Binasında imzaladık. 
Projemizi Odamız adına Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN, Genel Sekreter Nevzat AVCI ve Zafer Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreter Vekili Veli OĞUZ imzaladılar. İmzalanan sözleşmeyle ilgili olarak görüşlerini aktaran Faruk AYDIN, “Enerji Güneştir” projemiz ile en temel amacımızın, yenilenebilir enerji kaynakları noktasında toplum bilincini arttırmak, üyelerimiz ve halkımıza fayda sağlamaktır olarak dile getirdi. 
Odamız projesiyle birlikte Odamız Üyesi Ege Redüktör Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahibi ve aynı zamanda Odamız Yönetim Kurulu Üyesi İsmail ULCAY’ ın “Bölgemiz Yeni Nesil Monoblok Redüktörlerle Tanışıyor “ projesinin de sözleşmesi imzalandı. İsmail ULCAY, Ajansımızın desteğiyle gerçekleştireceğimiz proje sayesinde İlçemize katma değeri yüksek yeni model redüktörler üreterek katkı sağlamayı ve firmamızı piyasada rekabet gücü yüksek bir konuma taşımayı hedefliyoruz dedi. 
Sözleşmelerin imzalanmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN, İlçemizde Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, Ege Redüktör Ltd. Şti. ve Yakamoz Sirke Fermantasyon Ürünleri Gıda Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile birlikte toplam 3 projemizin sözleşmeleri imzalanmıştır. Bu kazanç İlçemiz açısından büyük önem teşkil etmekte ve bu değerlerin artarak devam etmesini arzuluyoruz. Dedi.  



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası