HABERLER  »  Tutso Yönetim Kurulunda Görev Dağılımı Yapıldı.

Tutso Yönetim Kurulunda Görev Dağılımı Yapıldı.

16.05.2013 tarihinde yapılan Odamız Meclis Üyeleri ve Meslek Komiteleri seçim sonuçlarına istinaden, 24.05.2013 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Meclis Başkanı, Yardımcıları ve Kâtip Üye, Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyeleri seçimlerini de sonuçlandırmış bulunmaktayız. 
Demokrasinin bir gereği olan seçimlerin, Odamızda en iyi şekilde gerçekleştirildiği düşüncesindeyim. Karşılıklı iyi niyet ve saygı çerçevesinde, birbirimizi kırmadan, demokratik bir ortamda gerçekleştirdiğimiz seçim sürecinde, bulundukları Meslek gruplarında, üyelerimizin oylarını alarak Odamız Meclisine girmeye hak kazanan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 
Değerli Meclis üyelerimizin oylarıyla belirlediğimiz, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu; Başkanı Faruk AYDIN, Başkan Yardımcısı Metin EĞERCİ, Başkan Yardımcısı Nazım BALYAPAN, Muhasip Üye Zeynel YAŞAR, Üye İsmail ULCAY, Üye Veli KARAKURT, Üye Haldun TÜZÜN, Üye Ekrem BÖLÜKBAŞIOĞLU ve Üye Mustafa İlhan DEMİREL olarak, her sektörden değerli isimlerin yer aldığı, geniş bir bakış açısına sahip, güçlü ve çalışkan bir yapıda oluşmuştur.
Önümüzdeki yeni dönemde Odamızı en iyi şekilde temsil edecek, Üyelerimizin ve Halkımızın istek ve önerilerini dinleyerek, sorunlarına çözüm bulacak, Odamıza ve İlçemize yeni değerler kazandıracak birçok faaliyet içerisine gireceğiz. 
Bu bağlamda yeni dönemin üyelerimiz ve halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası