HABERLER  »  TUTSO YENİ GİRİŞİMCİLERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

TUTSO YENİ GİRİŞİMCİLERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

TUTSO YENİ GİRİŞİMCİLERE DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR
      
      Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO)  ve KOSGEB işbirliği ile sekizincisi gerçekleştirilecek olan Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başvuruları başlamıştır.
         Eğitime başvuruda bulunmak isteyen adayların 02 Eylül 2013 tarihine kadar Odamıza şahsen başvurmaları gerekmektedir.
      Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; Oda olarak yeni fikirlere ve  girişimciliğe verdiğimiz önemi bu yıl üçüncü ve toplamda sekizincisini düzenleyeceğimiz eğitimle bir kez daha gösteriyoruz. Girişimcilik, ekonomik büyüme ve kalkınmanın sağlanması, girişimci sayısının arttırılması ve girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmasıyla doğru orantılıdır. Ülkemizin ihtiyacı olan sürdürülebilir bir ekonomik büyüme için iş kurma kabiliyetine sahip girişimcilere her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunun farkında olarak, girişimciliğin yenilikçi performansını daha çok öne çıkarmak ve bu sürece katkıda bulunmak için bu eğitimleri destekliyoruz’ dedi.
       Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yeni Girişimci Desteği kapsamında KOSGEB tarafından,  iş yeri açan ve projesi onaylanan girişimcilere 30 bin liralık hibe destek ve ilave olarak 70 bin liralık geri ödemeli sıfır faizli, ilk iki yılı ödemesiz iki yılda üçer aylık dönemler olmak üzere 8 eşit taksitte ödenebilecek destek sağlanacağını belirtti.
       Turgutlu genelinde girişimciliği teşvik etmeyi, iş planı ve kavramı hakkında Turgutlu halkını bilgilendirmeyi amaçlayan eğitim programı kapsamında girişimci adaylarına 70 saat süreyle; Girişimcilik, İş Planı Hazırlama, Pazarlama Planı Hazırlama ve İş Kurma ve Yönetme başlığı altında eğitimler verilecektir.




Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası