HABERLER  »  TUTSO HİZMET VE KALİTEDE MARKALARINI TESCİLLEDİ

TUTSO HİZMET VE KALİTEDE MARKALARINI TESCİLLEDİ

TUTSO HİZMET VE KALİTEDE MARKALARINI TESCİLLEDİ

                Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, TUTSO ve Kasaba Ekonomi markasına; Türk Patent Enstitüsünden Marka Tescil Belgelerimizi aldık.

                Markaların Korunması Hakkında 556 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye göre 03.05.2012 tarihinden itibaren 10 yıl müddetle 21.06.2013 tarihinde TUTSO ve Kasaba Ekonomi Markalarımızın tescil belgeleri, T.C. Türk Patent Enstitüsü tarafından onaylanmıştır.

                Odamızın, marka tescil sürecini takip eden ve gerekli çalışmaları yürüten RMARK Marka Patent Danışmalık Limited Şirketi Ege Bölge Müdürü Okan TANER, 15.08.2013 günü Marka Tescil Belgelerimizi Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN’ a teslim etti. Belgeleri Başkana takdim eden Ege Bölge Müdürü Okan TANER; yaptığı açıklamada Odamızın Marka Tescil müracaatı ile ilgili tüm süreçleri olumlu bir şekilde tamamladığını TUTSO markası için 35, 41 ve 42 nolu emtialarda, Kasaba Ekonomi markamız için ise 41 nolu emtia kapsamında Marka Tescillerinin 10 yıl süreyle belgelendiğini belirtti. Şirket, Kurum ve Ülkelerin kalkınmasında marka tescilinin öneminden bahseden ve gelişen toplumlarda, marka tescillerinin bir gösterge olarak kabul edildiğini vurgulayan TANER, hizmet alanında TUTSO ve Kasaba Ekonominin markalaşmasının Oda için üst düzey bir prestij göstergesi olduğunu söyledi.

                Odamızın Marka Tescil Belgelerini teslim alan Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk AYDIN; Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’ nın hizmet ve kalitede; TSE ISO EN 9000 belgesi ve TOBB Akreditasyon Belgesi ile kendisini ispatladığını, bu belgelerin sürekli yapılan ve başarıyla sonuçlanan inceleme ve denetimleri neticesinde, hizmet ve kalitede istikrarın sağladığını biliyoruz. Bu hizmet ve kalite yarışında TUTSO ve Kasaba Ekonominin markalaşmasının, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odamızın üst düzey hizmet anlayışının bir nişanesi olarak görüyor ve bununla gurur duyuyoruz dedi.

                Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, marka ve patent konusuna çok büyük önem veriyoruz diyen AYDIN; “Bu hususta İlçemizde marka ve patent bilincini oluşturmak, üyelerimizin çıkarlarını korumak ve gözetmek adına elimizden gelen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu belirtti.

Ülkemizin üretim konusunda çok başarılı olduğunu fakat pazarlama konusunda bir takım eksiklerinin bulunduğunu belirten TUTSO Başkanı Faruk AYDIN; bir ürün ve hizmeti en iyi şekilde pazarlamak için, önce onu koruma altına almak gerektiğini vurguladı. Ürün ve hizmetinizi ulusal ve uluslararası piyasada koruma altına aldığınızda, pazarlama faaliyetlerinin daha yüksek verim getireceğinden emin olabilirsiniz dedi.

TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN, konuşmasının sonunda, Marka sürecimizi yakından takip eden ve bu süreçte gerekli çalışmaları titizlikle yürüten RMARK Marka Patent Danışmanlık Limited Şirketi’ ne ve şirketin Ege Bölge Müdürü Okan TANER’ e teşekkür ederek, TUTSO ve Kasaba Ekonomi markalarımızın, üyelerimiz ve İlçemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası