HABERLER  »  TUTSO HEYETİ MANİSA PROTOKOL ÜNÜ ZİYARET ETTİ

TUTSO HEYETİ MANİSA PROTOKOL ÜNÜ ZİYARET ETTİ

       Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Valisi Abdurrahman SAVAŞ, İl Emniyet Müdürü Yunus ÇETİN ve İŞKUR İl Müdürü Yüksel UÇAR’ ı ziyaret etti.

       TUTSO Başkanı Aydın konuşmasında, çok güzel ve hareketli bir seçim geçirdiklerini belirterek Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasında kazanan kaybeden olmadığını, kazananın Turgutlu olduğunu söyledi. TUTSO çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Aydın, “Turgutlu’muzun papaz eriği var. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bunun coğrafi işaret belgesini almak için müracaat ettik. Papaz eriği Aydın, Menemen’de yetişiyor ama Turgutlu’da yetişen onlara nazaran çok farklı oluyor. Onlar bizim ismimizi kullanıyorlar. Üreticimize sahip çıkmak istiyoruz. Ayrıca Turgutlu’da Japon eriği dediğimiz bir erik var, onu üretiyoruz. Daha önceleri pamuk ve üzüm yetiştiriyorduk. Pamuk girdileri çok fazla olduğundan artık pamuk yetiştirilmiyor. Çeşitlilikte havza bazında bir ekip olsa ve bazı üretimler sınırlandırılsa daha iyi olacak. Mesela domatesin fiyatı bu sene iyi oldu mu herkes domates ekiyor, fiyatlar düşüyor, üretici bundan zarar ediyor” dedi ve Turgutlu ekonomisi, tarımı ve Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetleri ile gelecek hedefleri konusunda Vali Sayın Abdurrahman SAVAŞ’ a bilgi sundu.

       Vali Savaş da ziyaretten memnun olduğunu belirterek, “Ürün planlanması yapılabilmesi için gerekli olan altyapının düzenlenmesi lazım. Nerede, neyin üretilmesi gerektiğiyle ilgili, öyle bir planlama yapılması lazım ki üretici mağdur olmasın. Ayrıca uluslararası piyasadaki Pazar payını da görmek lazım. Bakanlığımız o konuda çok ciddi çalışma yapıyor” diye konuştu.

          Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Vali Savaş’a Turgutlu’da yetişen Japon eriğinden sundu.

         Heyet Daha Sonra İş Kur İl müdürü Yüksel UÇAR  Ziyaret ettiler ziyaret esnasında Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası iş birliği  ile yürütülen ortaklaşa çalışmalar, mesleki eğitim ve UMEM beceri 10 projesi ,İlçemizde kurulması planlanan iş kur Turgutlu Şubesi ve 6331 sayılı iş sağlığı ve iş güvenliği kanunu çerçevesinde işverenlerimize gelen yükümlülükler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

      Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte daha sonra Manisa Emniyet Müdürü Yunus ÇETİN’ i makamında ziyaret etti.

        TUTSO Başkanı Aydın konuşmasında, Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, seçimlerin Turgutlu’da iyi bir ortamda geçtiğini, üyelerimize ve Turgutlu   halkımıza en iyi şekilde hizmet vereceklerini belirterek, Manisa Polisine çalışmalarında başarılar dileyerek Manisa il emniyet müdürlüğümüzün ve ilçe emniyet müdürlüğümüzün başarılı çalışmalar içerisinde olduğunu emniyet ve asayiş hizmetlerinin geliştirilmesi için Turgutlu Ticaret ve Sanayi odası olarak geçmişte olduğu gibi bundan sonrada destek vereceklerini ifade etti.

        Emniyet Müdürü Çetin de ziyaretten memnun olduğunu belirterek, Yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen Emniyet Müdürü Çetin, seçimlerin çok rahat bir ortamda geçmesinden memnun olduğunu ifade etti. Çetin, yeni yönetimin inşallah Turgutlu’ya, Türkiye'ye hayırlı hizmetler yapacağı temennisinde bulundu.



TUTSO HEYETİ MANİSA PROTOKOL ÜNÜ ZİYARET ETTİ
TUTSO HEYETİ MANİSA PROTOKOL?ÜNÜ ZİYARET ETTİ

Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası