HABERLER  »  TEMİZ ENERJİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TEMİZ ENERJİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

06.02.2015 – Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Enerji Güneştir” projemiz dâhilinde, projemizin ana hedeflerinden olan Yenilenebilir Enerjiye dikkat çekmek ve toplum bilincini arttırmak için düzenlemiş olduğumuz Temiz Enerji Konferansımız 06.02.2015 tarihinde Odamız Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Turgutlu Kaymakamı Sayın Nazmi Günlü ve Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ ın da katıldığı konferansta RALEN Enerji Kurucu Ortakları ve aynı zamanda Ege Üniversitesi Akademisyenleri Sayın İlker Ongun ve Sayın Fırat Salmanoğlu; Yenilenebilir Enerji Kaynakları hakkında genel bir bilgilendirme yaptıktan sonra, Odamızın Zafer Kalkınma Ajansı desteği ile yürüttüğü ve Yüklenici firma olarak proje uygulayıcısı oldukları “Enerji Güneştir” projemiz dâhilinde Odamızda kurulan 60 Kw Şebeke Bağlantılı Fotovoltaik Güç Sistemi hakkında bilgiler verdiler. 

Turgutlu’ da kurulabilecek 1 Mv gücünde bir güneş enerji sisteminin de fizibilitesinin çıkarıldığı Konferansta karşılıklı soru ve cevapların ardından Konferans tamamlandı. 

Konferansı baştan sona izleyen Zafer Kalkınma Ajansı İzleme ve Değerlendirme Birimi Uzmanı Sayın Ömer Akan, Konferansın çok etkili ve amacına yönelik olarak planlandığını söyledi. Katılımcılara Ajansın destekleri ve çalışmaları hakkında da bilgiler veren Akan, proje ekibini ve Odamızı tebrik etti. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası