HABERLER  »  ROTARACT TUTSO YU ZİYARET ETTİ

ROTARACT TUTSO YU ZİYARET ETTİ

Turgutlu Rotary Kulübü çatısı altında gençlere yönelik olarak kurulan Turgutlu Rotaract ziyaretlerine başladı.
Turgutlu Rotaract Kulübü, ilçede ziyaretlerine başladı. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın’ı makamında ziyaret eden Rotaract başkanı Onur Tekindağ ile kulüp üyeleri Elif İlkay Bardak ve Melike Tanrıkulu’na Turgutlu Rotary Kulübü başkanı Muharrem Şahan ile Süleyman Şahin ve TUTSO Yönetim Kurulu başkan yardımcısı Nazım Balyapan eşlik etti.
Kulüp hakkında bilgi veren Rotaract Başkanı Onur Tekindağ “Yeni kurulan bir kulübüz amacımız Turgutlu’da güzel çalışmalara imza atmak. Özellikle genç nesil üzerine çalışmalar yaparak sosyal ve kültürel etkinliklerde rol almak istiyoruz” dedi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın, kendisine yapılan bu ziyaretten dolayı memnun olduğunu bildirerek, her türlü etkinlikte aktif olarak rol almak istedikleri, Turgutlu için yapılacak olan her projede, proje ortağı olmaktan mutluluk duyacaklarını açıkladı.