HABERLER  »  ODAMIZIN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ TAMAMLANDI

ODAMIZIN GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ TAMAMLANDI

14.11.2014-  Odamız tarafından KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.


İlçemizde girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılmasını ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla 3 Kasım Pazartesi günü  başlayan 70 saatlik Uygulamalı Girişimcilik eğitim programı 13 Kasım 2014 tarihinde sona erdi.

Eğitim programı içerisinde yeni girişimci adayları; girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve ögeleri, iş planı ögelerinin pekiştirilmesine yönelik atölye çalışmaları, iş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar konularında eğitim aldılar.


Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerine çok önem verdiklerini belirten Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; ‘Oda olarak bugüne kadar 12 kez girişimcilik eğitimi düzenledik. Bu eğitimleri açma amacımız girişimci ruha sahip kişilerin kendi iş fikirlerine yönelik iş planlarını hazırlayabilecek bilgi ve beceriyi kazanmalarıdır. İş planları dahilinde sağlıklı bir şekilde kurulan işletmelerin KOSGEB’in hibe ve geri ödemeleri destekleriyle başarılarını arttırmalarını temenni ediyorum’ dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası