HABERLER  »  ODAMIZDAN TURGUTLUSPOR A MORAL KAHVALTISI

ODAMIZDAN TURGUTLUSPOR A MORAL KAHVALTISI

26.09.2014- Odamız, Spor Toto 2.lig beyaz grup temsilcisi Turgutluspor'a moral kahvaltısı verdi.

Ege Sevilen Otelde düzenlenen kahvaltıya Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın,Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir, Odamız Yönetim Kurulu üyeleri, Turgutluspor Kulüp Başkanı Adnan Demirel, Turgutluspor Teknik Direktörü Koray Cinel, teknik heyet ve oyuncular katıldı. Takıma çok güvendiğini belirten Faruk Aydın;" Bu sezon daha ligde mağlubiyet almadık ve inşallah bu haftada almayacağız. Bu sezon genç bir yönetim işin başında ve bizde odamız ve şahsım adına sonuna kadar takımın arkasındayız. Bu renkler çok önemli isimler yetiştirdi ve sizlerde bunlardan biri olabilirsiniz. Uzun ve zorlu sezon maratonunda sizlere gönülden başarılar diliyorum" dedi.

Nazik davetinden ve desteklerinden dolayı Faruk Aydın'a teşekkür eden Turgutluspor Kulüp Başkanı Adnan Demirel;" Faruk başkanımız her zaman yanımızda oldu ve bizleri destekledi. Görüyoruz ki bütün kent artık bize kucak açıyor. Bizde bu güveni boşa çıkarmamak adına çok çalışacağız" şeklinde konuştu.