HABERLER  »  ODAMIZ TARAFINDAN HUZUREVİNDE ETKİNLİK DÜZENLENDİ

ODAMIZ TARAFINDAN HUZUREVİNDE ETKİNLİK DÜZENLENDİ

20.03.2015-  18-24 Mart Tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası nedeniyle Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, huzurevi sakinlerine eğlence düzenledi. Odamız tarafından düzenlenen eğlenceye Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri, Turgutlu Huzurevi Müdür Vekili Mahmut Yıldırım, huzurevi sakinleri katıldı.

Huzurevi sakinleriyle uzun süre sohbet eden protokol üyeleri yaşlı vatandaşlarla eğlendi. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ise huzurevi sakinleriyle oynadı ve ortaya renkli görüntüler çıktı. Faruk Aydın; ‘Yaşlılarımız bizlerin baş tacıdır. Onların her ihtiyacında yanlarındayız” dedi. Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü ise;  ‘Huzurevi sakinlerimizle her fırsatta birlikte olmaya çalıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kuruluna teşekkür ederim” şeklinde konuştu.