HABERLER  »  ODAMIZ OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ODAMIZ OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

25.01.2016 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı olağan meclis toplantısı pazartesi akşamı Yavuz Semizler Başkanlığında Odamız Meclis Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantı’ nın açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Yavuz Semizler; “2015 yılını artık geride bıraktık. Bugün Odamızın 2015 yılında neler yaptığını, üyelerimize ve Halkımıza neler kazandırdığını Yönetim Kurulu Başkanımızın sunumuyla değerli üyelerimiz ve kamuoyuyla paylaşacağız. Yıllık değerlendirme her Kurum ve Kuruluşun önemle üzerinde durduğu bir konudur. Yapılan değerlendirmeler, istikrarın ve başarının en önemli göstergeleridir.

Allaha şükür, Oda olarak yapmış olduğumuz her hizmet ve faaliyet üyelerimizin ve Halkımızın menfaatine yapılmıştır ki hepimiz bu görev ve sorumluluğumuzun bilincinde burada dimdik gururla durabiliyoruz. 
Elbette bu durum bizi daha çok çalışmaktan ve Halkımıza hizmet etmekten alıkoymamalıdır. Bunun bilincinde olan siz değerli Meclis üyelerimize, Yönetim Kurulumuza ve Oda personelimize şahsım ve Kurumum adına çok teşekkür ediyor, bu başarıların artarak devam etmesini temenni ediyorum.

2016 yılının başta sağlık olmak üzere, barış, huzur, güven ve ekonomik anlamda bolluk ve bereketin olduğu bir yıl olmasını diliyor; sizlere, tüm üyelerimize ve Halkımıza yeni yılın hayırlı olmasını Yüce Allah’ tan niyaz ediyorum” dedi.

Gündem maddelerinin oylanmasının ardından kürsüye gelen Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Odanın 2015 yılı faaliyetleri ve etkinliklerini sunum eşliğinde meclis üyelerine aktardı. Yönetim kurulu Başkanı Faruk Aydın “ 2015 yılı içerisinde birçok konuda faaliyette bulunduk. Eğitimden sağlığa her konuda desteğe ihtiyacı olanlara destek verdik. Toplantı ve seminerler düzenledik.  TOBB’un düzenlediği birçok etkinlikte yer aldık. Bölgemizde bulunan kurumlarla ikili iş protokolleri gerçekleştirdik” dedi.

Odamız 2016-2020 Stratejik Planı hazırlanmış olup Meclis üyelerimizin onayına sunuldu. Odamız idari işler memuru Halil Aksoylu tarafından sunumu yapılan Stratejik Plan Meclis Üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

Meclis Başkanı Yavuz Semizler  toplantıya katılan tüm Meclis Üyelerine teşekkür ederek toplantıya son verdi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası