HABERLER  »  ODAMIZ KARADENİZ GEZİSİNİ TAMAMLADI

ODAMIZ KARADENİZ GEZİSİNİ TAMAMLADI

12.08.2014- Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın kültürel ve sosyal etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Karadeniz gezisi tamamlandı.

 05-09 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen gezi kapsamında Karadeniz’in eşsiz güzelliklerini barındıran Samsun, Fatsa, Ordu, Giresun, Of, Çaykara, Uzungöl, Rize, Hopa, Batum, Arhavi, Kamilet Vadisi, Çifte Köprüler, Mençuna Şelalesi, Ardeşen, Fırtına, Ayder Yaylası, Çayeli, Rize, Sürmene, Akçaabat, Sümela, Trabzon gibi yerler gezildi.

 Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizler ile birlikte toplam 15 Meclis üyesinin katıldığı program dahilinde  bölgenin ticaret ve sanayi odaları olan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve Of Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretleri gerçekleştirildi. 
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası heyetini Trabzon Ticaret  ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Coşkun Kahraman, Selahattin Bektaş, İsmail Gençcelep, Emanullah Tüfekçioğlu, Cesur Gerigelmez ve Genel Sekreter Hakan Gürhan kabul etti. 

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasını Trabzon TSO’da görmekten mutlu olduklarını ifade eden Başkan Hacısalihoğlu; TTSO'nun Trabzon'daki işlevlerinden bahsederek iki ilin bu görüşmenin ardından ticari ilişkilerde daha ileri seviyelere ulaşacağını belirtti. Ziyarette, bölgesel sorunların yanı sıra iki odanın faaliyetleri görüşüldü.

Biz Ticaret Odaları bulunduğumuz yerlerin ticaret ve ekonomik gelişmesinde önemli rol oynayan sivil toplum kuruluşlarıyız.

Turgutlu Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Aydın “Biz Ticaret Odaları bulunduğumuz yerlerin ticaret ve ekonomik gelişmesinde önemli rol oynayan sivil toplum kuruluşlarıyız. Diğer odalarla yakın işbirliği içinde etkili çalışmalar yapmak istiyoruz” temennisinde bulundu.

Aydın, tarım ağırlıklı bir yapının olduğu Turgutlu da Karadenizlilerinde tarım sektöründe girişimleri bulunduğunu vurguladı.  Ziyaret sonunda Başkan Hacısalihoğlu Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yavuz Semizler ile Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’a  birer plaket takdim etti.

Bölgenin bir diğer önemli odası olan Of Ticaret ve Sanayi Odasının misafiri olan oda heyetimiz, Karadeniz’in yöresel yemekleri eşliğinde oda faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Of Ticaret ve Sanayi Odasının heyetimize göstermiş olduğu misafirperverlikten son derece memnuniyet duyduğu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, emeği geçen herkese çok teşekkür etti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası