HABERLER  »  ODAMIZ KALİTESİNDEN ÖDÜN VERMİYOR

ODAMIZ KALİTESİNDEN ÖDÜN VERMİYOR

25.09.2014- Odamız, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) ‘TS EN ISO 9001-2008 Kalite Yönetimi Sistemi Standardı’ çerçevesinde yapılan denetimi başarıyla tamamladı.

Gözetim tetkiki 25.09.2014 tarihinde TSE KYSB teknik görevlisi Sayın Mozhga  Akpulat tarafından gerçekleştirildi.

Kaliteli hizmet anlayışıyla üyelerine hizmet veren Odamız , 2007 yılında almaya hak kazandığı TSE Kalite Yönetimi ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi Standardını korumaya ve geliştirmeye  devam ettiğini göstermiş oldu.

Kalite tetkikinin ardından değerlendirmede  bulunan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın; ‘Odamız 5174 Sayılı TOBB Kanunu ile ilgili mevzuat çerçevesinde, insanı merkezde tutan bir anlayışla hizmet vermektedir. 2007 yılında aldığımız  ISO 9001-2008 Kalite Belgesiyle üyelerimize en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz. Bu amaçla oda olarak hizmetlerimizi uluslararası belgelendirme ile güvence altına almış bulunmaktayız. Odamız aynı zamanda 2012 yılında TOBB Akredite Oda belgesini alarak kalitenin tesadüf olmadığını göstermiştir. 
Türk Standartları Enstitüsüne ISO 10002:2006 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi için başvuru evraklarımızı gönderdik. İnşallah yapılacak değerlendirme ve araştırmalar sonucunda önümüzdeki aylarda denetim için Odamıza gelecek TSE yetkililerinden de olumlu sonuçlar alarak, Odamız hizmet kalitesine bir değer daha kazandıracağız. Bu doğrultuda hem TSE hem de TOBB’nin kalite standartlarına uygun çalışmalarımız büyük bir titizlikle devam edecektir ’ dedi.

Denetimin ardından Tetkik Görevlisi Mozhga  Akpulat, denetimin olumlu geçtiğini, her hangi bir sorunla karşılaşmadığını belirterek, başta yönetim kurulu olmak üzere emeği geçen tüm çalışanlara  teşekkür etti.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası