HABERLER  »  ODAMIZ BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

ODAMIZ BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ

13.06.2014- Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu 19'ncu mezunlarını verdi. Çeşitli programlarda eğitim gören 550 öğrenci 2013-2014 eğitim ve öğretim yılını başarıyla tamamlayarak okuldan mezun oldular.

Mezuniyet törenine Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Çelik, Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev, Turgutlu MYO Okul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Karabacak, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Ulcay, İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen, Turgutlu Ticaret Borsası Meclis Başkanı Ercan Hızal, Seramiksan İnsan Kaynakları Müdürü Burak Ersoy, mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

2013-2014 eğitim-öğretim yılında dereceye giren öğrencilere Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın tarafından ödüller verildi.

Eğitim hayatlarını başarıyla tamamlayan öğrencileri tebrik eden Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ülkemizin geleceği gençlere iş hayatlarında da başarılarının daim olması dileğinde bulundu.