HABERLER  »  ODAMIZ, MANİSA İL EMNİYET YENİ MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

ODAMIZ, MANİSA İL EMNİYET YENİ MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİ

27.06.2014- Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Meclis Başkanı Yavuz Semizler ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Eğerci’ den oluşan heyet, haziran ayı içerisinde Manisa Emniyet Müdürlüğüne atanan 1.Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Tayfur Erdal Ceren’i  makamında ziyaret etti.

Ziyarette Odamız adına söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ve Meclis Başkanı Yavuz Semizler, ülkemizin ekonomisine çok önemli değer katan ve her geçen gün göç alarak nüfus bakımından da büyüyen Manisa’mızın huzurunu sağlayan  emniyet  teşkilatımızın başında yeni göreve başlayan Sayın Tayfur Erdal Ceren’e yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Sayın Tayfur Erdal Ceren ,  Manisa’da görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.