HABERLER  »  MESLEK YÜKSEKOKULUNDAN ODAMIZA İADE-İ ZİYARET

MESLEK YÜKSEKOKULUNDAN ODAMIZA İADE-İ ZİYARET

14.05.2015-  Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. M.Kenan Yalınız ve öğretim görevlilerinden oluşan heyet, odamız yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Meslek Yüksek Okulunda yeniden müdür olarak göreve başladığım dönemde okulumuza gelerek başarı dileklerini ileten ve bizlere destek veren Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın’ı makamında iade-i ziyarette bulunmak istediklerini dile getiren  Prof.Dr. M.Kenan Yalınız, odanın Meslek Yüksekokuluna sağladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın ise ziyaretin kendilerini çok memnun ettiğini söyledi. Aydın, sanayi-üniversite işbirliğinde güzel işler yapmaya ve şehrimize değer katmaya devam edeceklerini söyledi.