HABERLER  »  MANİSA MİLLETVEKİLİ UĞUR AYDEMİR ODAMIZI ZİYARET ETTİ

MANİSA MİLLETVEKİLİ UĞUR AYDEMİR ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve beraberindeki heyet  Odamızı  ziyaret etti.
 TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Başkan Yardımcısı Metin Eğerci, Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Yaşar ve Oda çalışanları tarafından ağırlanan Aydemir, yaptığı açıklamada:  “İş adamları bizim için çok önemlidir. Ülkemizin gelişmesi ve ilerlemesi için iş adamlarına önemli görevler düşmektedir. Biz de elimizden geldikçe onlarla görüşüp onların dertlerini dinleyip onlara yardımcı olmak için ziyaretlerimizde bulunuyoruz, bulunmaya devam edeceğiz.” dedi.
TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın: “Sayın vekilimizi Odamızda ağırladığımız için çok mutlu olduk. Yaşadığımız bazı sorunları kendisine ilettik. Güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Bizim için verimli bir görüşme oldu. Kendisine TUTSO ziyaretinden dolayı  teşekkür ederiz. Manisa ve Turgutlu için kendisiyle birlikte şehrimizi kalkındırmak ve geliştirmek için birlik beraberlik içinde çalışacağız’’ şeklinde konuştu.