HABERLER  »  MAKİNE SANAYİ GELİŞTİRME KURULU TOPLANTISI YAPILDI

MAKİNE SANAYİ GELİŞTİRME KURULU TOPLANTISI YAPILDI

20.01.2017 - “Makineci Turgutlu” sloganıyla yola çıkan ve çalışmalarıyla ilçemize değer kazandıran Turgutlu Makine Sanayi Geliştirme Kurulu, 20 Ocak 2017 Cuma günü saat 09.30’da Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi Konferans Salonu’nda Kaymakamımız Uğur TURAN başkanlığında toplandı.  Toplantıya Manisa Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Erbil KALMIŞ, Turgutlu Belediye Başkan Vekili İskender TUNÇ, Manisa CBÜ Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. M. Kenan YALINIZ, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÖLMEZ, İŞ-KUR Turgutlu Hizmet Merkezi Müdürü Yavuz ALTAY, TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN, Turgutlu OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yaşar ÇETİNKAYA, Bağyurdu OSB Yönetim Kurulu Başkanı Aydın TELSEREN ve Yürütme Kurulu Üyeleri katıldı. 

Toplantı Kaymakamımız Uğur TURAN’ın açılış konuşmasıyla başladı. Kaymakamımız konuşmasında bu projenin Manisa Valimiz Sayın Mustafa Hakan GÜVENÇER’in himayesinde olmasının önemini vurguladı ve destek verenlere teşekkür etti. Kaymakamımızın konuşmasının ardından Manisa CBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde Öğretim Görevlisi Haktan SEVSAY, Turgutlu Makine Kümesi’nin mevcut durumu ve Turgutlu’nun sanayileşmesindeki yeri ve önemi hakkında sunum yaptı. Sunum sonrasında Turgutlu Makine Sanayi Geliştirme Kurul Üyeleri Turgutlu Makine Kümesi Orta Ölçekli Sanayi Yapılaşması ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Bu bölümde çalışmaların olumlu yönde ilerlediği ve artık somut adımlar atılacağı belirtildi. 

Kaymakamlığımız, Turgutlu Belediye Başkanlığı, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, CBÜ Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi, Manisa CBÜ Turgutlu Meslek Yüksekokulu, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası, Turgutlu OSB, Bağyurdu OSB ve TURMESAD (Turgutlu Metal Sanayici ve İşadamları Derneği) arasında “Turgutlu Makine Kümesi İyi Niyet Protokolü”nün imzalanmasıyla toplantı sonlandırıldı.    



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası