HABERLER  »  Lider Eğitmen Seminerleri Tamamlandı

Lider Eğitmen Seminerleri Tamamlandı

Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ulusal Ajans tarafından desteklenen Grundtvig Öğrenme Ortaklığı kapsamında ilçemizde “Lider Eğitmen” Seminerleri verildi. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından da desteklenen Lider eğitmen seminerleri kapsamın da ilçemizde Etkili iletişim, iletişim becerileri, empati, çatışma nedir, Neden kaynaklanır? Çatışma yönetimi ve takım çalışması gibi başlıklar altında okullarda ve kurumlar da yetişkin eğitimi veren kişilere eğitimler verildi.

Bu proje kapsamında Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile 10-11 Haziran 2013 tarihlerinde TUTSO konferans salonunda “Lider Eğitmen” isimli bir eğitim semineri düzenlenmiştir. Semineri Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Ayşen TEMEL EĞİNLİ vermiştir. Seminere yetişkin eğitiminde yer alan ya da ileride yer almayı düşünen 30 kişilik bir eğitmen grubu katıldı.

Eğitim hakkında görüşlerini aktaran TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN, Odamızın eğitimlere verdiği önemi, İlçemizin önemli Kurum ve Kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde tamamlayarak bir kez daha göstermiş olmaktan mutluluk duyduğunu, eğitim için yapılan her faaliyette Oda olarak mümkün olduğunca destek olacağımızı belirtmek istiyorum dedi. 



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası