HABERLER  »  KARDEŞ OKULUMUZDAN ODAMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

KARDEŞ OKULUMUZDAN ODAMIZA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Manisa Valiliğince başlatılan ”Kardeş Okul-Kardeş Kurum Projesi” kapsamında ilimiz merkez ve ilçelerinden 200 okul ve yaklaşık 160 kurum kuruluş temsilcileri arasında 27.01.2012 tarihinde imzalanan protokollerle Odamız ile ihsan Erturgut Okulu arasında Kardeş Okul-Kardeş Kurum protokolü imzalandı.

Bu kapsamda Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak Kardeş Okulumuz İhsan Erturgut’un ihtiyaçları doğrultusunda Okulumuzun tefrişat işlerine ve öğrencilerin tarihi değerlerimizi yerinde görmeleri için Çanakkale gezisine destek verdik.

‘Kardeş Okul-Kardeş Kurum Projesi’ kapsamında destek verdiğimiz Kardeş Okulumuz İhsan Erturgut İlkokulu Müdürü ve İdari kadrosu Odamızı ziyaret ederek Teşekkür plaketi takdim ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmelerine destek olmak ve eğitimin kalitesini yükseltmek amacıyla Valiliğimizin başlattığı “Kardeş Okul-Kardeş Kurum Projesi” için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz’ dedi.