HABERLER  »  KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ ÜYELERİNİ SEÇTİ

KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ ÜYELERİNİ SEÇTİ

25.12.2014- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) öncülüğünde, Oda ve Borsaların bünyesinde yapılandırılan ve 81 ilde faaliyetlerini sürdüren TOBB İl Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları aynı gün sandığa gitti.


Odamız koordinatörlüğünde, Meclis Toplantı Salonunda 25.12.2014 tarihinde yapılan İcra Komitesi TOBB Manisa Genç  ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeliği seçimleri yapıldı.


Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasından 32 genç girişimci ile Turgutlu Ticaret Borsasından 14 genç girişimci toplamda 46 kişiden oluşan Turgutlu oda/borsa genç girişimciler kurulunun kendi içlerinden seçtikleri 2 kişi, Manisa ilinde Turgutlu’yu temsil edecekler.


Aynı şekilde Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasından 32 kadın girişimci ile Turgutlu Ticaret Borsasından 14 kadın girişimci toplamda 46 kişiden oluşan  Turgutlu oda/borsa kadın girişimciler kurulunun kendi içlerinden seçtikleri  2 kişi, Manisa ilinde Turgutlu’yu temsil edecekler.


Turgutlu’muzu Manisa ilinde  temsil edecek olan girişimcilerin belirlendiği seçimlerde; TOBB Manisa Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asil Üyeliklerine Sadık BAŞESKİCİ ve Hasan CEBE ve TOBB Manisa  Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Asil Üyeliklerine; Asuman DEMİRDÖVER ve Semahat ÜNEL  seçilmiştir.


Seçilen İcra Komitesi Üyeleri iki yıl süre ile görev yapacaklar.


Ticaretin gelişmesindeki en önemli faktörün girişimciliğin gelişmesi olduğunu belirten Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk AYDIN, ‘seçilen üyelerinde görevlerinde başarılar diliyorum’ dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası