HABERLER  »  İŞKUR HİZMET NOKTAMIZ AKTİF HALE GETİRİLMİŞTİR

İŞKUR HİZMET NOKTAMIZ AKTİF HALE GETİRİLMİŞTİR

20.10.2016 - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) ile TOBB arasında “Mesleki Eğitim ve İstihdam Seferberliği Protokolü” imzalanmıştır.

İmzalanan protokolle birlikte Odamız bünyesinde yer alan İŞKUR Hizmet Noktası daha aktif hale getirilmiştir. Hayata geçirilen seferberlik ile birlikte; işgücü piyasasının talep ettiği niteliklerde işgücü temin edilmesine yardımcı olmak için iş arayanlara yönelik danışmanlık hizmetleri sunulması, işverenlerin stajyer ihtiyaçlarının karşılanması, mesleki yeterlilik belgesi olmayan çalışanlara yönelik kurs düzenlenmesi, iş arayanların istihdam edilmelerinin ve iş verenlerin ihtiyaç duydukları nitelikli işgücünün temin edilmesi amaçlanmaktadır. 

Bu amaçları gerçekleştirmek üzere İŞKUR Hizmet Noktamız, Turgutlu İŞKUR Müdürlüğümüz ile koordineli bir şekilde hem üyelerimize hem de halkımıza hizmet vermeye başlamış bulunmaktadır.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Bizim görevimiz ilçemizin kalkınmasına her anlamda katkıda bulunmaktır. Kalkınmanın temel taşlarından biri de ekonomik kalkınma olduğu bilinciyle hem işverenlerin hem de iş arayanların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. İmzalanan protokol ile de özel sektörümüzün nitelikli eleman sıkıntısına çözüm bulma yönünde çalışmalar yapılacaktır” dedi.



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası