HABERLER  »  Türk Sanat Müziği Konseri Büyüledi

Türk Sanat Müziği Konseri Büyüledi

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda Celal Bayar Üniversitesi Klasik Türk Müziği Korosu sahne aldı.
Konsere Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez,Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yrd.Metin Eğerci,Yönetim Kurulu Üyesi Nazım Balyapan, ve bir çok davetli katıldı.
İki bölüm halinde gerçekleşen konser yaklaşık 2 saat sürdü.Birbirinden güzel 18 eser icra edilirken, katılımcılar   keyifli dakikalar yaşadılar.
Celal Bayar Üniversitesi Klasik Türk Müziği Korosunun şefliğini Prof.Dr. Ali Vefa Yücetürk yaparken, Yücetürk’e 24 solist ve 13 enstürman eşlik etti.