HABERLER  »  GİRİŞİMCİLERİMİZİN EĞİTİMİ TAMAMLANDI

GİRİŞİMCİLERİMİZİN EĞİTİMİ TAMAMLANDI

29.09.2016 - Odamız tarafından 20. kez düzenlenen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi tamamlandı.

Ülkemizin kalkınması için girişimciliğe verdiğimiz önem tüm hızıyla devam etmektedir. Geçen ay olduğu gibi bu ay da verilen girişimcilik eğitimiyle 30 kişi daha KOSGEB destekli iş yeri açma hakkına sahip oldu.

Eğitim programı içerisinde yeni girişimci adayları; girişimcilik özelliklerinin sınanması, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri, iş planı kavramı ve ögeleri, iş planı ögelerinin pekiştirilmesine yönelik atölye çalışmaları, iş planının yazılması ve sunumunda dikkat edilecek hususlar konularında eğitim aldılar.

Eğitmen Pınar Adanalı tarafından verilen 32 saatlik eğitim Perşembe günü sona erdi.

Eğitimlere özveriyle gelen ve başarıyla tamamlayanları kutlayan Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “Devletin iş yeri açanlara vermiş olduğu maddi destekten yararlanabilmenin şartı olan uygulamalı girişimcilik eğitimlerini oda olarak vermeye devam edeceğiz” dedi.  Aydın, daha çok eğitim vererek daha çok girişimci adayına ulaşmaya çalıştıklarını ve bu sayede sürdürülebilir başarılı işletmelerin açılmasını arzu ettiklerini belirtti.