HABERLER  »  GAZİLER VAKFI TURGUTLU TEMSİLCİLİĞİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

GAZİLER VAKFI TURGUTLU TEMSİLCİLİĞİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

Gaziler Vakfı Turgutlu Temsilciği Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın’ı ziyaret etti.

27 Şubat 2014 tarihinde yaptıkları açılışla hizmet vermeye başladıklarını belirten Gaziler Vakfı Turgutlu Temsilciliği Başkanı Hüsamettin Sağlık, ‘ 1994 yılında  Ankara merkezli olarak kurulan vakfımız İstiklâl, Kore, Kıbrıs ve Güneydoğu Gazilerimize, Gazi eşlerimize, dul ve yetimlerine hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Bizlerde  vakfımızın Turgutlu Temsilciliğini açarak ilçemizde bulunan 71 Kıbrıs, 56 Kore  Gazisine hizmeti vermeyi amaçladık. Türk Vatanı ve Milletinin ebedi varlığını ve Yüce Türk Devletinin bölünmez bütünlüğünü muhafaza etmek amacıyla, ülkemizin her karış toprağına kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran Gazilerimizin, hatıralarını yüceltmeyi, sorunlarını hafifletmeyi, gazilik kavramlarının saygınlığını ve kutsallığını canlı tutmayı ve bu kavramları yeni nesillere aşılamayı hedeflemekteyiz’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, ‘Vatanımızın ebedi varlığını borçlu olduğumuz gazilerimiz başımızın tacıdır. Biz Gazilerimizin her zaman yanındayız, her türlü desteğe hazırız. Kapımız kendilerine sonuna kadar açık’ dedi.

Gaziler Vakfı Turgutlu Temsilciği ziyaret anısına Yönetim Kurulu Başkanımız Faruk Aydın’a plaket takdim etti.