HABERLER  »  ELİT RESTORAN PROTOKOLE TANITILDI

ELİT RESTORAN PROTOKOLE TANITILDI

03.04.2017 - Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet binasının son katı ihale usulüyle kiraya verildi. Girişimci tarafından hizmete açılan Elit Restoran'da bugün protokol Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odasının konuğu oldu.
Öğle yemeğine Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Ahmetli Kaymakamı Muhammet Emre Canpolat, Turgutlu İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Muhammet Evren, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Esendemir, Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yöneyim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Restoranımızı Sayın kaymakamımızın görmesini istedik, gerçekten güzel bir tablo ortaya çıktı
TUTSO Başkanı Faruk Aydın: Biliyorsunuz bu bulunduğumuz bina daha önce üzeri açık olmasına rağmen, biz üzerini kapattık ve güneş enerjisi döşedik. Böylece elektriğimizi kendimiz üretir hale geldik. Bu da üyelerimize ve odamıza bir katkı sağladı. Bugün ki yemeğimizi de bu restoran’ımızda vermek istedik. Ve restoranımızı Sayın kaymakamımızın görmesini istedik, gerçekten güzel bir tablo ortaya çıktı. Bu restoranında üyelerimize Turgutlu’muza hayırlı olmasını diliyoruz. Bu vesileyle bir araya geldik. Sayın kaymakamım her zaman olduğu gibi Ticaret ve Sanayi Odası’na desteğini esirgemedi. Bugün Ticaret ve Sanayi Odası çok başarılı bir şekilde hem Türkiye genelinde hem bölge genelinde gerçekten çok iyi ivme kazandı. Tabi ki bize en büyük gücü de veren Sayın Turgutlu Kaymakamımız oldu. Üniversitelerle işbirliği için de olmamıza vesile oldu. Bizlere ışık tuttu. Sayın Kaymakamımızın Turgutlu’ya gelmesiyle Turgutlu’da bir hareket oldu. Sadece bizimle değil tüm sivil toplum örgütleriyle, tüm kurum ve kuruluşlarla çok iyi bir şekilde ilişki kurdu. Herkesin önünü Turgutlu’da açıyor. Birlik ve beraberliğimizi sağlıyor. Bu konuda bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan Sevgili Kaymakamımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. “ dedi.

Paylaştık çünkü paylaştıkça varız. Paylaştıkça coşacağız.

Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ise “ Sevgili Faruk Başkanım, değerli mesai arkadaşlarım ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın değerli yönetim kurulu üyeleri ve Sayın Genel Sekreterim ve tüm konuklar. Elhamdülillah helalinden bir yemek yedik ve yemeğimizi paylaştık. Sevgimizi ve yüreğimizi paylaştık. Paylaştık çünkü paylaştıkça varız. Paylaştıkça coşacağız. Ömür kısa ben geleli 19 ay oldu. Biz insanız yaratılmışların en şereflisiyiz. Kasabamız tarih kokan, buram buram güzellik kokan, yiğitlik kokan, bereket kokan muhteşem ovaları olan, eşsiz bir güzelliğe sahip olan muhteşem bir ilçe. Çünkü Turgutlu ve Ahmetli şehzadeler şehrinin güzide ve şirin ilçelerinden. Her geçen gün büyüyor. Değerli büyüğümüzün dediği gibi benim en sevdiğim kavram yatırımdır.

Onlar devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gerektiğini bilir.

 Bugün sevgili Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızın, sevgili Meclis Başkanımızın ve değerli yönetim kurulu üyelerinin bir kez daha konuğu oldum. Onlar devler gibi eserler bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gerektiğini bilir. Sevgili Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızın da güzel tecrübesiyle, geçmiş backgrounduyla ve mensuplarıyla kurduğu hoş diyaloglarıyla, ve merkezin atadığı ajan olan Kaymakamla, Belediye Başkanıyla kurduğu diyalogla, sivil toplum örgütlerinde kendisine düşen vazifeyi üstlenen dobra dobra konuşan diklenmeden dik duran tavrıyla ve duruşuyla, ve Sevgili Kaymakamın işaret ettiği her konuda var olan ve Kaymakamının olmadığı yerde de Kaymakamına ve Kaymakamlığına sahip çıkan bu değerli arkadaşımıza en kalbi şükranlarımızı eşim, oğlum ve sevdiklerim adına arz ediyorum. Sevgili Başkanımızın Allah sayılarını arttırsın derken, Sevgili Başkanımızı Ankara’da himaye eden, kıymetli devlet ve hükümet büyüklerimize şükranlarımızı arz ederken Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na da özel parantez açmak istiyorum. Hakikaten yaptığı çalışmalarla sadece Türkiye’mizin değil, sadece yakın coğrafyamızın değil, Dünya’nın takdir ettiği o güzel çalışmalara imza atan o güzel insanın ritmine uyum sağlayarak Turgutlu’da onun takdirini almak kolay değil. Akretide bir kuruluştur. İlklerin Ticaret ve Sanayi Odasıdır. Tüm sektörleri kucaklar, tüm sektörlere hürmet eder. Girişimcilikle ilgili istihdam yaratmayla ilgili kampanyaların başat yürütücüsüdür, önderidir ve lideridir. Marifet iltifata tabidir. Bugün burada beraber yemek yediğimiz lokantada özellikle bize hizmet eden çok değerli kardeşlerimizin gözlerinden ve yanaklarından öpüyorum. Ayrıca içerinin dizaynı son derece güzel, huzur veren ve yediğimizi yemeklerin lezzeti de son derece güzeldi. Yeni ve nezih mekanlara, gidilebilecek mekanlara ayrıca ihtiyaç var. Tasavvuf kültürüne elbette ihtiyaç var. Birlikteliğimizin daha güzel hizmetlere dahil  edilmesi en büyük dileğimdir. Bu itibarla kıymetli büyüklerimize şükranlarımı bir kez daha arz ederken özellikle ve öncelikle her sohbetimde ifade ettiğim üzere Manisa’mızın çok değerli Valisi Sayın Mustafa Hakan Güvençer’in himayesinde ifade etmeliyim. Çünkü söylediğim gibi bir güzellik varsa o kıymetli valimizin güzelliğidir. Bir görkem varsa o Manisa Valiliği’nin görkemidir. Bizi iriyiz, diriyiz ve beraberiz. Hep söylediğim ve söyleyeceğim gibi kardeşin iklimini tesis etmediğimiz müddetçe ekonomik değerlerimiz ne olursa olsun kültürel yapıyı, sanatsal yapıyı geliştirmediğimiz müddetçe, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bilmediğimiz müddetçe gelişemeyiz. Eğitimde ve sanayide var olan bir kasaba, lojistikte var olan bir kasaba, sağlıkta var olan bir kasaba, güzel bir kasaba. Ticaret ve Sanayi Odası’nın mümtaz hizmetleri için, burada bulunamayan bütün mensuplarına da ayrıca teşekkür ediyor, değerli eşlerinize sevgilerimi sunuyorum. Yeni açılan bu müessesemizin de bize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum”. DOĞAN ÇİZMECİ



Hızlı İletişim

Foto Galeri

Site Haritası