HABERLER  »  BİR GİRİŞİMCİMİZ DAHA İŞİNİN PATRONU OLDU

BİR GİRİŞİMCİMİZ DAHA İŞİNİN PATRONU OLDU

23.03.2015-   Odamızın, KOSGEB işbirliğiyle düzenlemiş olduğu Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan Güzide Bultan, kendi işinin patron oldu.

Yedieylül yolu üzerinde iş yerini açan girişimcimizin açılışına odamızdan Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, başkan yardımcısı Metin Eğerci ve Genel Sekreter Nevzat Avcı katıldı. Çok sayıda davetlinin de katıldığı açılışta, Odamız yönetim kurulu başkanı Faruk Aydın açılış kurdelesini keserek, ilçemiz ve ülkemiz için hayırlısı olmasını temennisinde bulundu.

Açılışta heyecanlı  olduğu görünen Güzz cafe sahibi girişimcimiz Güzide Bultan;  Sevdiğim işin patronu olmanın heyecanının verdiği mutlulukla bugün iş yerimin açılışını gerçekleştiriyoruz. İş yeri açmam konusunda destek veren Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB’e çok teşekkür ederim dedi.