Duyurular  »  Zafer Kalkınma Proje Haberi
   Odamız tarafından Zafer Kalkınma Ajansı’na sunulan 2 projeden ‘’Turgutlu’ya Değer’’ isimli projemizin kabul edilmesi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mesut ALTAN yaptığı konuşmada;’’Zafer Kalkınma Ajansının 2011 Yılı sonunda başlatmış olduğu ODAK ve SÜKAP projelerinin sonuçları 25 Mayıs Cuma günü resmi olarak yayınlandı. Resmi sonuçlara göre SÜKAP Programı kapsamında Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak Ajansa sunduğumuz “Turgutlu’ya Değer” isimli projemiz 84 puanla TR33 Bölgesinde Ajansa sunulan toplam 91 proje arasından 5. Olarak desteklenmeye hak kazanmıştır. Projemizin kapsamı, Odamızda atıl durumda bulunan Konferans Salonumuzun modernizasyonun yapılarak, bir dizi sosyal etkinlik gerçekleştirilmesi ve İlçemizin sosyal altyapısına destek olunmasıdır.Turgutlu gibi büyük bir ilçede gerçekleştirilebilecek olan geniş katılımlı konferanslara olanak sağlayacak kapasitede bir konferans salonu inşa edeceğiz.Böylelikle daha fazla sosyal ve kültürel aktivitelere ev sahipliği yapabilecek ve ilçemizin sosyo-kültürel gelişmesine katkı sağlayabileceğiz.Böylesine faydalı bir projenin gerçekleştirilecek olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Projenin toplam maliyeti yaklaşık 500 bin TL olup bunun %50 si Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenecektir” dedi.