Duyurular  »  Türk-Polonya İş Forumu
Polonya Başbakan Yardımcısı ve Ticaret Bakanı Sayın Janusz Piechocinski'nin Türkiye'ye resmi ziyareti vesilesiyle, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) tarafından Polonya Ticaret Odası işbirliği ile, 13 Haziran 2014 tarihinde, saat 09.30-14.30 saatleri arasında Ankara Hilton Hotel'de Türk-Polonya İş Forumu'nun gerçekleştirileceği belirtilmektedir. Söz konusu İş Forumu'nu Ekonomi Bakanı Sayın Nihat Zeybekçi ve Polonya Başbakan Yardımcısı ve Ticaret Bakanı Sayın Janusz Piechocinski'nin onurlandıracağı bildirilmektedir.
İş Forumu'nun, katılım forumu, taslak programı ve Polonya firma heyet listesine Birliğimiz web sayfası (www.tobb.org.tr) sağ panelindeki "Uluslararası İş İmkanları" paneli altında yer alan "Yurt İçi Etkinlikleri" başlığından ulaşılabilmektedir. Söz konusu İş Forumu'na katılmak isteyen firmaların, katılım teyitlerini Birliğimiz web sayfasında yer alan başvuru formunu doldurarak, 11 Haziran 2014 tarihine kadar DEİK'e (İlgili Kişi: Dilek Tuna; [email protected] Tel: 0212 339 5036 Faks: 0212 339 5065) iletmeleri gerekmektedir.