Duyurular  »  Türk-Hırvat İş Konseyi Ortak Toplantısı ve İkili Görüşmeler
DEİK/Türk-Hırvat İş Konseyi, tarafından,karşı kanat Kuruluşu Hırvatistan Ekonomi Odası ve İstanbu Hırvatistan Başkonsolosluğu işbirliğinde, 29 Mayıs 2014 Perşembe günü Saat: 09:00′da İtsnabul TOBB Plaza’da geniş çaplı bir toplantı ve akabinde firmalar için ikili görüşmeler gerçekleştirileceği  belirtilmekte ve genel oturumda, Hırvatistan resmi temsilcileri tarafından Hırvat ekonomisi ve stratejik yatırım projeleri hakkında sunumlar yapılabileceği ifade  edilmektedir.

Yazıda devamla, Hırvatistan’ın turizm sektöründe önemli bir destinasyon olması sebebiyle yiyecek – içecek, otek tekstili ve endüstriyel mutfak ekipmanları başta olmak üzere, Türk firmaları açısından ihracata uygun bir potansiyel taşıdığı vurgulanmaktadır. Anılan toplantıya katılması beklenen Hırvat firmaların listesi, toplantının taslak programı  aşağıda  yer  almakatadır.

Bu  bağlamda,  söz  konusu  ziyarete katılmak isteyen üyelerinizin ekte yer alan başvuru formunu doldurarak , en geç 01.Mayıs.2014  Pazartesi günü mesai bitiminde kadar DEİK’e (Nil OSMANOĞLU, Tel: 212 339 50 20;

Faks: 0212 339 50 65 e-posta: [email protected]) iletmeleri gerekmektedir.