Duyurular  »  Mersin-Türk-Tatar İş Forumu
 Rusya Federasyonu (RF) Tataristan Cumhurbaşkanı Sayın Rustam Minnihanov'un ülkemizi ziyareti vesilesi ile DEİK/Türk-Rus İş Konseyi organizasyonu, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSÖ) ev sahipliğinde ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) destekleriyle, 30 Mayıs 2014, Cuma günü saat 08.30-14.30 saatleri arasında, Mersin Hilton SA otelinde, "Türkiye-Tataristan Akdeniz Ekonomi ye Ticaret Forumu"nun düzenlenmesi öngörülmektedir.

Söz konusu etkinlik çerçevesinde konuk Cumhurbaşkanının yanı sıra, Tataristan Başbakan Yardımcısı, Sanayi ve Ticaret Bakam Sayın Ravil Zaripov, Ekonomi Bakam Sayın Nihat Zeybekci ve Mersin Valisi Sayın Haşan Basri Güzeloğlu'nun katılımcılara hitap etmeleri beklenmektedir.

Programı katılım teyidi veren firma temsilcilerine bilahare iletilecek olan Forum çerçevesinde resmi hitapların yanı sıra, başta lojistik, sağlık, tarım, gıda, eğitim, otomotiv, yüksek teknolojiler, kimyasallar, petrokimya, tekstil ve hafif' sanayi olmak üzere değişik sektörlerden Tatar işadamları ve resmi yetkililerin katılacağı İkili İş Görüşmelerinin gerçekleştirilmesi planlamaktadır. Ekte yer alan katılım formunun 27 Mayıs 2014 tarihine kadar [email protected]  adresine iletilmesi gerekmektedir.