Duyurular  »  Make in India Toplantısı
Hindistan ve Türkiye arasında halihazırda var olan ekonomik işbirliğini güçlendirmek amacıyla, Hindistan Büyükelçiliği tarafından 22 Ocak 2015 tarihinde 15:00-16:15 saatleri arasında JVV Marriott Otel Ankara'da, Hindistan tarafından hazırlanmış olan "Make in India" ulusal programı üzerine bir toplantı ve sunum gerçekleştirileceği belirtilmektedir.
Toplantıya ilişkin program ve "Make in India" programı altında işlenecek sektörlerin listesine. Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt İçi Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.
Söz konusu toplantıya katılmak isteyenlerin Hindistan'ın Ankara Büyükelçiliğine (Aras Güven. Tel: 0 312 438 21 95-96, E-posta: [email protected]) bilgi vermeleri gerekmektedir.