Duyurular  »  Inovasyon Odaklı Mentörlük Projesi
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM)’nden alınan bir yazıda, katma değerli ihracatımızın artırılması amacıyla Ar-Ge, inovasyon, tasarım ve markalaşma çalışmalarına odaklanıldığı bu kapsamda İhracatçı Birlikleri üyesi 100 şirkette, inovasyon yönetimi yetkinliğinin sürdürülebilir şekilde arttırılması ve uluslararası iş yapma tecrübesi kazandırılmasını teminen ülkemizdeki üniversiteler ve özel sektör arasında işbirliğinin geliştirilmesi ve üniversitelerindeki bilimsel bilgi, araştırma ve uygulama tecrübesinin anılan şirketlere aktarılması amacıyla Sabancı Üniversitesi tarafından kurulan İnovent Fikri Mülkiyet Hakları Yönetim Tic. Ve Yatırım A.Ş. danışmanlığında “İnovasyon Odaklı Mentörlük Projesi” çalışmasının başlatılması planlandığı bildirilmektedir.