Duyurular  »  Hollanda Ticari Heyeti Eşleştirme Projesi
Hollanda Dış Ticaret ve Kalkınma İşbirliği Bakam Sayın Lilianne Ploumen'ın ve beraberindeki heyetin, Türkiye ziyaretleri kapsamında, Türkiye'deki firmalarla işbirliği olanaklarını araştırmak ve iş bağlantılarını geliştirmek amacıyla, 3 Haziran 2014 tarihinde Ankara'da, 4 Haziran 2014 tarihinde ise Gaziantep'te ikili görüşmeler gerçekleştirecekleri bildirilmektedir.
3 Haziran 2014 tarihinde Ankara'da, 4 Haziran 2014 tarihinde ise Gaziantep'te gerçekleşecek olan ikili iş görüşmelerinde yer alacak olan Hollandalı firma temsilcilerinin firma profillerine Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt içi Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.
Yazıda, Ankara ve Gaziantep'te yapılacak eşleştirme faaliyetlerine katılmayı arzu edenlerin, belirtilen web adresindeki Profil Formu'nu doldurarak ANKON Danışma Firmasına 23 Mayıs 2014, Cuma gününe kadar (Eşleştirme Projesi Uzmanları: Burçak Kılınç, Eşleştirme Projesi Yöneticisi: Yeşil Deniz, E-mail [email protected], [email protected]. Tel: +90 312 428 11 00) e-posta yolu ile iletmeleri gerekmektedir.