Duyurular  »  Hindistan Orta Avrupa İş Forumu
Hindistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu (FICCI) Genel Sekreter Yardımcısı Ambika Sharma'nın Yeni Delhi Büyükelçiliğimize gönderdiği e-posta mesajına atfen, FlCCI'ın Hindistan Dışişleri Bakanlığı ile birlikte 27-28 Mart 2014 tarihlerinde Yeni Delhi'de, Hindistan-Orta Avrupa İş Forumu (ICEBF) düzenleyeceği, söz konusu etkinliğin sektör oturumları, ülke oturumları, Büyükelçiler ve CEOİann katılacağı yuvarlak masa toplantıları ve işadamları arasında ikili görüşmelerden oluşacağı, içerik olarak etkinliğin başta çevre dostu teknolojiler, ilaç sanayii, bankacılık ve fınans, eğitim ile tarım dahil bir çok alanı kapsayacağı, ülkemizden Bakan düzeyinde aralarında işadamlarının da olduğu bir heyetin iştirakinin anılan etkinliğin başarılı olması açısından faydalı olacağımn düşünüldüğü, etkinliğe katılım olması halinde davet mektubunun ayrıca iletileceği ifade edilmektedir.
Yazıda devamla, Yeni Delhi Büyükelçiliğimizin konuya ilişkin yazısında, söz konusu etkinliğin arkasındaki siyasi desteği vurgulamak üzere ahiren Hindistan Dışişleri Bakanlığı (Batı) Müsteşarı Büyükelçi Khullar başkanlığında bir toplantı da düzenlendiği belirtilmekte olup, bu çerçevede anılan etkinliğe katılım sağlanmasının yararlı olacağının düşünüldüğü belirtilmektedir. Etkinliğe ilişkin broşüre, Birliğimiz web sitesi (www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.